top of page
poker-r.jpe

Poker Podravski

(Orla Von Der Staatsmacht-Black-Jack Von Der Teufelskehle)

Født: 2. Marts 2012 

HD:A AD:0, IPO 3, AK, DNA, Show: F

Poker er købt fra Serbien, hvor han er avlskåret (AK) ligesom han også er avlskåret i SV i Tyskland.

Poker er en HANHUND, med tonsvis af drift og arbejdsglæde, og med en stamtavle der vist ikke kan blie ret meget bedre :-) . Han er ekstremt kampstærk og han giver sig selv 100 % i alt hvad han laver, med faste. tørre greb, og så bider han helt afsindigt hårdt ! Han er social og omgængelig uden nogen tendenser til aggresivitet, og er meget samarbejdsvillig. MAn fornemmer at lige under overfladen er der en del alvor, som man selvfølgelig skal have respekt for, og træne efter.

Poker har desværre stået i en serbisk hundegård meget længe, uden nogen former for træning eller stimulering, på grund af tidligere ejers sygdom. Han har slæbt rundt på sten, så hans hjrnetænder er nedslidte, så hans kondition og træningsstandard lige pt. mangler en del. Men med hans arbejdsglæde og engagement skal træningen nok gå hurtigt. Han er ekstremt både bold og madglad, og virker som en hund, der bare både kan og vil arbejde solen sort. Han er fuldstændig upåvirket over miljø og fremmede steder i det hele taget, selv om det ikke er det, han har oplevet mest af.

Inden Poker kom til Danmark, blev han tjekket i hoved og r.. inklusiv nye HD og AD billeder samt billeder af hans ryg, som blev sendt til min dyrlæge, og som er super fine, til trods for, at han er blevet 5 år. 

Han har lavet ca. 20 kuld med masser af sundhed og driftige og meget kampstærke hvalpe. En del er solgt til politi og forsvar i Serbien, Kroatien og omkringliggende lande.

Jeg glæder mig helt vildt til at arbejde videre med ham, fordi han er en afsindig sjov hund, som bare er sprængfyldt med energi og arbejdsglæde, og glæder mig også til at se, hvillket afkom han laver, for der er ingen tvivl om, at hans kvaliteter er langt over middel hele vejen rundt.

Seriøse        Schæferhunde

KENNEL  

  CUTULUS

Velkommen til

bottom of page