top of page
Drago vom patriiot.jpg

Drago Vom Patriot

(Ewie Vom Bösen Bruderblick-Nox Del Lupo Nero)

Født: 27. Oktober 2008

HD:A AD:0, SchH 3, DNA, AK, Show: F

Drago-2.jpg
Drago-3.jpg

Drago er en helt fantastisk smuk hanhund, der på billeder er gudesmuk, men når man møder ham i virkeligheden, så er han den type hanhund, der bare slår benene væk under en. Fantastisk charmetrold der oser af selvtillid. 

 

Han har en ENORM udstråling, og er sprængfyldt med energi og gå-på-mod, og vader lige ind i en, men uden at man er i tvivl om, at han er en HANhund, med orden i selvtilliden . Da ejeren Sven Leuchner skulle sætte lidt ord på Drago, så fortalte han, at Drago er eget opdræt, og han blev afleveret tilbage, da han var 11 mdr. gammel, fordi ejerne slet ikke kunne styre ham. Han er ikke en typisk konkurrencehund, da han er alt for selvstændig. Til dem der kender hans far, Aron Vom Bracheler See, så ved man, at ham her mener hvad han siger, og han har noget at have det i. Han kører ekstremt højt, og har dybe, faste greb, og masser af kamplyst.

 

Drago har lavet masser af hvalpe, til det tyske politi og militær. Jeg har selv tidligere haft en Aron Vom Bracheler See søn, som minder meget om Drago, både i udseendet og væremåde, og som blev mentaltestet og bestod politiets mentaltest af tjenestehunde.

Drago er far til Kennel Cutulus K Kuld

Seriøse        Schæferhunde

KENNEL  

  CUTULUS

Velkommen til

bottom of page