top of page
IMG_0893[1]_edited.jpg

Athos De Bonanza Lagos

(Gringo Ja-Na-Ka - Paris Van Tiekerhook)

Født: 12. Juni 2021

HD: AD:
Højde: 64  cm. Vægt: 41 kilo

Athos De Bonanza Lagos kaldet "AMIGO" blev importeret som hvalp fra Portugal. Han har en fantastisk god stamtavle, med Gringo Ja-Na-Ka (WUSV verdensmester 2019) som far og morlinjen efter Xoltan Von Peroh er også ekstrem god.

Han minder helt ufatteligt meget både om sin far Gringo, men også om min gamle tjenestehund Cæsar, og nok også derfor han er kommet meget under huden på mig. Amigo er forholdsvis brednervet,  hvilket betyder at absolut ingenting går ham på. Han er ikke bange for noget som helst, og bunden i ham er nærmest uendelig. Han har helt klart sin egen mening om tingene, hvilket betyder at hundeføreren skal gøre tingene meget enkle for ham, og alt skal kunne betale sig, ellers ser han ikke den store mening i at gøre hvad man siger ;-) Det kan jeg rigtig godt lide, for det sætter lidt krav til hundeføreren, og da min gamle tjenestehund var fuldstændig lige sådan, så  kender jeg vejen til samarbejdet så det skal nok ende med, at han ser en fordel i at arbejde sammen med mig.

I forhold til at han er meget brednervet, så har han rigtig meget byttedrift, og lige under ligger der en del alvor, som man ikke behøver at røre så meget ved. Han har en ekstrem stor maddrift også og så bider han bare helt åndssvagt hårdt, og har dybe HÅRDE kontante greb og en rigtig god halsgivning.

Han er særdeles godt bygget også, med et markant meget bredt maskulint hoved, og er en kompakt hund på 64 cm. høj og vejer 41 kilo. 

Seriøse        Schæferhunde

KENNEL  

  CUTULUS

Velkommen til

bottom of page