top of page
IMG_0586[1].PNG

Illka Vom Wieratal

(Victoria Vom Wieratal-Henrik Vom Wolfsheim)

Født: 24. Oktober 2017

HD:B AD:0, OCD: Ikke påvist, Lüw:0, IGP 1, DNA, AK, Show: SG

Illka er kommende avlstæve i Kennel Cutulus, og hendes stamtavle går tilbage til kennelens stamtæve: Bona Vom Wolfsheim, hvis mor er Noditha Vom Teufelsgrund.

Illka er en ILTER tæve, med en masse temperament, og minder helt uhyggeligt meget om hendes far, Henrik Vom Wolfsheim, i hendes måde generelt at arbejde på.

Hun har en utrolig stor byttedrift, med ret så meget naturlig aggression, som ligger lige under overfladen. Hun har super greb, fantastisk god halsgivning, og er bare en type hund, der ikke går på kompromis med noget som helst. Hun giver sig selv 100 %, uanset hvad hun laver, hvilket også betyder, at hun er noget af en prøvelse, at have inde i stuen (Læs: Går på spisebord, stuebord og vælter alt, på hendes vej, som lige er i vejen...) Hun er ekstrem miljøstærk, og ikke bange for noget som helst. Hun er egentlig ikke særlig social, men er meget omgængelig med mennesker.

Planen er, at Illka skal have sin  IGP 2 og 3 og herefter  stilles til Schæferhundeklubbens IGP 3 DM/VM udtagelse. Vi håber alt går efter planen ;-)

IGP 1: A:96 B:92 C:96

IMG_0585[1].PNG

Seriøse        Schæferhunde

KENNEL  

  CUTULUS

Velkommen til

bottom of page