top of page
Yupp-2.jpg

Hulgaard's Yupp

(Glarbo Ciff-Hulgaard's Karlo)

Jeg synes, at jeg vil knytte et par kommentarer til Yupp, da jeg efterhånden har brugt ham tre gange til Kennel Cutulus C-G- og J kuld.

Jeg vil fortælle om min tjenestehund Cæsar, fon han ligner sin far utrolig meget. Cæsar, er fra Yupps allerførste kuld, og  er den direkte årsag til, at jeg har valgt Yupp. Jeg kan bare sige, at jeg har en helt fantastisk tjenestehund, der er en mentalt meget stærk hund, og der er ikke noget, eller nogen, der kan ryste ham. Han er ufattelig stædig, og vedholdende, og løser  altid samtlige opgaver han bliver stillet, og han gør sit bedste hver eneste gang. 

 

Han er en speciel hund, og da han kom ind af døren, 8 uger gammel, var jeg klar over, at det krævede snilde og snuhed, i min træning af ham. Cæsar har egentlig nok i sig selv, og det er KUN fordi han har fundet ud af, at det kan betale sig, at lave noget for mig, at han gør det.  Og sådan er Yupp's afkom. Man kan ikke fysisk tage kampen op mod de hunde, for det får man intet ud af. Men forstår man deres psyke, så får man den mest fantastiske hund. På arbejde kan jeg regne med ham altid. Han har ved flere lejligheder reddet mig, og også den anden vej :-) Herhjemme ligger han på ryggen, med stængerne op af væggen, og er fuldstændig rolig af velafbalanceret. På job er han på samme måde i bilen, stille, rolig og velafbalanceret, og siger ikke en lyd. Men når lågen til buret i patruljebilen bliver åbnet, så kan man ikke finde nogen, der er mere klar end ham....

Cæsar har overbid, hvilket gør, at jeg ikke kan bruge ham i avlen. Ellers er han lige så smukt bygget, som sin far, og har et nervesystem af stål. Cæsar er den type hvalpe, som jeg selv ønsker at lave, og derfor er Yupp den hund, som jeg har brugt på alle mine tre tæver, med gode resultater.

Herunder et billede af Cæsar,og man er da ikkei tvivl om, at han er Yupp's søn :-)

PolitiX016.jpg

Seriøse        Schæferhunde

KENNEL  

  CUTULUS

Velkommen til

bottom of page