top of page

Goliath Bady-Ron

(Carlos)

 

 

Født: 10 april 2007

 

HD:B, DNA, FP, UHP, SchH1, SchH2, SchH3, AK1/Kkl1

 

Dansk Indeks: 106 (ny)

 

Skue: Fortrinlig

 

 

Goliath Bady-Ron, i daglig tale kaldet "Carlos", er importeret fra Tjekkiet, da han var 8 uger gammel. Han er en helsort hanhund med stort H, og det til trods for, at han herhjemme er "lillebror". Han har en helt fantastisk byttedrift, og et sind der siger spar to. Han kan gå fra at være "i det røde felt" til komplet ro, på et splitsekund. Han er en drømmehund af en konkurrencehund, og fanger tingene helt exceptionelt hurtigt. Endvidere er han fantastisk hurtig og meget adræt. Han er en naturlig "bider", og det ligger til ham, at komme hurtigt, og med et solidt og fast greb i ærmet. Han er en smuk hund, med udtryksfulde mørke øjne, og han er rigtig godt skruet sammen, og samtidig, så er han verdens mest kærlige hund, der elsker at ligge og nusse.

 Han er født den 10 april 2007, og er ud af blodlinier fra både Tyskland, Tjekkiet, Slovakiet.

Carlos' far,  Zoran Ben-Ju har lavet følgende point:

ScH 1 (97-91-92)
ScH 2 (98-91-98)
ScH 3 (99-90-96)
IPO 3 (99-90-100!!!)

Zoran blev udtaget til det tjekkiske IPO team i 2006 og 2007, og fik en 3. plads i kvalifikationen til VM for Sch. og deltog endvidere i de Slovakiske mesterskab i Bratislava i 2005. Zoran Ben-Ju er søn af Tea Ben-Ju (2 x WUSV deltager) og af Kinte Vom Sickinger Moorwerk (2 x WUSV deltager). Kinte Vom Sickinger Moorwerk's far er Pike von der Schafbachmühle, og Tea Ben-Ju's far er Norbo Ben-Ju (6 x Wusv deltager).

Carlos' mor: Hanah Cheri Anrebri kommer fra den velrenomerede kennel Anrebri i Tjekkiet. Hanah Cheri Anrebri er datter af Don Vom Clausberg og  Eliska Anrebri, som er datter af Kennel Anrebri's berømte Frankie Anrebri.

 

Carlos' bror: Gringo Bady-Ron bliver brugt en del til parringer i Tyskland. Billede og link til ham herunder:

Gringo Bady-Ron

 

 

Carlos har endvidere gennemgået politiets mentaltest af tjenestehunde i januar 2010, og han bestod i overlegen stil..... Han har et nervesystem der siger spar 2 til alt.... Han er absolut ikke bange for noget som helst, det hele kan bare komme an, og hans afreaktion er perfekt.... Komplet upåvirket over det han bliver budt. En hund med røv i bukserne :-)

Carlos egner sig til tæver, der mangler mod, ro, pigment eller udseende.

Carlos' stamtavle kan ses ved at trykke på linket  herunder.

 

http://www.pedigreedatabase.com/gsd/pedigree/548507.html

 

 

 

 

 

Goliath Bady-Ron (Carlos)

HD: B, AK1, SchH3, DNA

Skue: Fortrinlig 

 

 

 

Seriøse        Schæferhunde

KENNEL  

  CUTULUS

Velkommen til

bottom of page