top of page
IMG_0625[1].PNG

Gaius Canis Invictus

(Orkan Vom Heidhof-Ice Ze Stribrneho Kamene)

      Født: 10. Maj 2019

HD:A AD:0, OCD: % Lüv:0 , DNA, BH, Wesensbeurteilung
Højde: 64 cm. Vægt:  36 kilo

Gaius Canis Invictus  kaldet "Elwood" fra starten, men da det ikke er specielt nemt at udtale, er han endt i en mellemting mellem kaldenavn Elwood og stamtavlenavn Gaius: ELVIS..... Han er også både smuk, og har dejligt mørkt hår, så Elvis passer perfekt.

Han er opdrættet i Tyskland, flyttede til Østrig og blev solgt til Canada, hvorefter han kom til Danmark. Så han er en berejst herre. 

Elvis er en højdriftig hund, der kører helt  ekstremt højt, og er skræmmende hurtig i alt hvad han laver. Hans maddrift er enorm, så jeg tror bare alt er lidt ekstremt ved ham. Han har i skrivende stund kun været her i 2 uger, men jeg har trænet alle tre discipliner med ham. Han går spor STÆRKT, men vil rigtig gerne, og det skal nok blive godt. Han bider helt enomt godt, med hårde kontante greb, og er bare voldsom og hurtig, og har en rigtig god kamplyst. Lydighed er det samme, han vil rigtig gerne samarbejde, men af hensyn til mine fingre, så lærer jeg ham pt. at gribe det mad jeg belønner ham med, så  må bolden komme på i øvelserne, når vi har lært hinanden at kende, og øvelserne er bedre.

Elvis har en BH (færdselsprøve) fra hans første ejer, så planen er en IGP 1 og 2 i løbet af efteråret 2023, og så må vi se, om vi er klar til den anden eller den tredje udtagelse i schæferhundeklubben, hvis alt går vel.

 

Seriøse        Schæferhunde

KENNEL  

  CUTULUS

Velkommen til

bottom of page